Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yllärikorupaketti

Tiedättehän kangaskauppojen possupussit? Niissä myydään kangaspakkojen viimeisiä metrejä ja varaston ylijäämäpaloja. Vähän samaan tapaan on koottu Helmipaikan yllärikorupaketit. Näihin on koottu tuotteita sattumanvaraisesti kaikista Helmipaikan tuoteryhmistä. Korupaketti saattaa siis sisältää vaikka kaulakorun, rannekorun, roikkuvat korvikset, nappikorvikset, pinnin, sormuksen, kalvosimet, solmioneulan, karttakorun, nilkkakorun ja kaikkea tältä väliltä! Yllärikorupaketeista saattaa myös löytyä ylläreiden ylläreinä koekappaleita ja yksittäisnäytteitä. Voi olla että luvatun viiden tuotteen minimin sijasta saat 10 korua! Koskaan ei tiedä mitä yllärikorupaketista löytyy. Jos et halua pitää kaikkea itse, ilahduta ystäviäsi.

Jokainen yllärikorupaketti sisältää vähintään 5 korua ja paketin kokonaisarvo vaihtelee 100 euron ja 165 euron välillä. Yllärikorupaketti on siis erittäin edullinen kokonaisuus Helmipaikan koruja joista varmasti ilahdut! Voit tilata yllärikorupaketin myös suoraan ystävällesi, kirjoita tällöin toimitusosoitteeksi ystäväsi tiedot, niin lähetämme ylläripaketin hänelle.

Yllärikorupakettia koskee Helmipaikan normaalit palautusehdot jotka löydät Toimitusehdot sivulta.
Tämä sillä erolla, että osaa yllärikorupaketista ei voi palauttaa vaan koko tuote on palautettava kerralla. Mutta uskomme, että koska nämä yllärikorupaketit ovat niin runsaita ja edullisia, et halua näistä luopua.

Tuotteita yhteensä 1 kpl